Exterieur ontwerp

Header

Exterieurontwerp

INTEGRAAL ONTWERP VAN UW WONING OF BEDRIJFSPAND

Heeft u een kavel (op het oog)? Legemaat Ontwerpers helpt u om een uitzonderlijk ontwerp te realiseren voor uw woning, bedrijfspand of monument en ontzorgt u volledig tijdens het ontwerp- en bouwproces. 

 

BALANS TUSSEN ESTHETIEK EN FUNCTIONALITEIT

Kenmerkend voor onze manier van ontwerpen is de integrale blik. We bewaken de balans tussen esthetiek en functionaliteit en borgen in elke fase van het traject de technische haalbaarheid en betaalbaarheid van het ontwerp.

hey

ING. TEUNARD LEGEMAAT

ONTWERPER

“Mijn ontwerpen worden gekenmerkt door een strak, modern en tijdloos karakter. Dat betekent niet dat u beperkt bent in bouwstijlen. Ik ontwerp bijvoorbeeld ook landelijke woningen. Mijn persoonlijke touch werkt juist in zulke ontwerpen verrassend en verfrissend, doordat ik traditionele bouwstijlen een eigentijdse twist geeft.”

Een totaalconcept voor exterieur, interieur én omgeving

Een ontwerp is in onze ogen pas echt geslaagd wanneer het voelt alsof er geen andere woning of bedrijfspand op deze plek had kunnen staan. Wanneer gebouw en omgeving elkaar versterken en interieur én exterieur in elkaar overvloeien. Daarom verzorgen we ook graag het interieurdesign en ontwerp van de tuin of buitenruimte voor u. Wilt u liever dat we alleen uw huis ontwerpen of bedrijfspand ontwerpen? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Img 3375 1

Scherpenzeel

nieuwbouw bedrijfspand

Bekijk dit project
Rainforest lighting woudenberg 7999 lr

Woudenberg

Tuindesign

Bekijk dit project
Legemaat ontwerpers scholeksterweide 17

Renswoude

nieuwbouw duurzame woningen

Bekijk dit project
Rechtsvoorzijde pand

Veenendaal

Nieuwbouw bedrijfspand

Bekijk dit project
Img 4894 2

Kootwijkerbroek

Schuur & carport

Bekijk dit project
Legemaat ontwerpers r hardeman 3

Renswoude

Bekijk dit project
Img 8572 1

Maarsbergen

Bekijk dit project
voorgevel after

Kootwijkerbroek

Bekijk dit project
Img 5294 1

Kootwijkerbroek

Bekijk dit project
Img 7223 1

Veenendaal

Bekijk dit project
Dfd09605 b313 4bda aeb3 a40bc92cbb93

Oosterbeek

Bekijk dit project
Img 7014

Kootwijkerbroek

Bekijk dit project

De juiste partners in elke fase van het ontwerpproces

Bij het ontwerp van uw woning of bedrijfspand komt veel kijken. Van bijvoorbeeld bodemonderzoek tot de technische constructie. Omdat elk ontwerptraject anders is, selecteren we per project de juiste specialisten uit ons netwerk. Daarbij houdt Legemaat Ontwerpers voor u de regie op kwaliteit, inhoud (borgen van uw wensen/eisen) én voortgang van het proces.

IN 5 STAPPEN NAAR EEN INSPIREREND EXTERIEUR ONTWERP

Stap 1: Een verkennend gesprek Laten we eerst kennismaken. We komen daarvoor graag bij u langs. In dit vrijblijvende gesprek vertellen we u meer over het ontwerpproces. Ook kunt u al uw vragen stellen. Omgekeerd brengen we in kaart wat voor u belangrijk is en hoe u graag leeft of werkt. 

Stap 2: Offerte voor het ontwerptraject We snappen: er is meer nodig dan een klik. Daarom ontvangt u een gedetailleerde offerte voor het ontwerp van uw woning of bedrijfspand.

Stap 3: Een duidelijke planning Zijn we het eens over de ontwerpkosten? Dan stellen we samen een planning op.

 

 

 

U weet zo precies welke stappen het proces bevat, wanneer we beslissingen nemen en wat er van u verwacht wordt. Duidelijk, open en transparant: daar houden we van! 

Stap 4: Samen ontwerpen Tijd om te ontwerpen! We werken van een schetsontwerp samen toe naar een definitief ontwerp, een technisch ontwerp en een uitvoeringsontwerp. 

Stap 5: Bouwvoorbereiding en bouwbegeleiding We ondersteunen u ook graag bij de het vergunningentraject, de aanbesteding van de bouw en de begeleiding van het bouwproces. Zodat u ook krijgt wat we samen ontworpen hebben en uw nieuwe woning of bedrijfspand op tijd en binnen budget gerealiseerd wordt.

 

 

Mogen we vorm geven aan uw bouwplannen?
Vul het formulier, mail of bel en we gaan er samen wat moois van maken!

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord