Tuin ontwerp

undefined

Tuinontwerp

EEN CONCEPT MET ALLURE VOOR UW TUIN OF BUITENRUIMTE

Gebalanceerd en inspirerend. In harmonie met de omgeving en eigenzinnig. Rustgevend en oogverblindend. Tuinontwerpen van Legemaat Ontwerpers kenmerken zich door het subtiele samenspel van tegenpolen. Zo ontstaan tuinen en buitenruimtes met allure. 

 

TUINONTWERP VOOR WONINGEN EN BEDRIJFSPANDEN

U vindt door ons ontwikkelde tuinconcepten onder meer rond luxe villa’s, vrijstaande woningen en woonboerderijen. Maar we creëren ook tuinontwerpen voor kantoren, showrooms en bedrijfshallen.  

OOG VOOR ARCHITECTUUR IN UW TUINONTWERP

Legemaat Ontwerpers kijkt vanuit architectonisch perspectief naar uw tuin of buitenruimte.  Het tuinconcept dat we ontwikkelen accentueert de karakteristieke elementen van uw woning of bedrijfspand. Dankzij slimme zichtlijnen en herhaling in materialen voelen binnen en buiten bovendien als een eenheid. Zo versterken tuinontwerp en architectuur elkaar. En komen zowel uw tuin als uw woning of bedrijfspand optimaal tot hun recht. 

undefined

ING. TEUNARD LEGEMAAT

ONTWERPER

“Aandacht voor detail is in mijn ogen essentieel bij het ontwikkelen van tuinconcepten. Van de brievenbus tot het naambordje en van de verlichting tot afscheidingen; elk object in de tuin of buitenruimte moet kloppen. Daarom besteed ik in mijn ontwerpen veel aandacht aan detaillering.”

In 4 stappen naar een inspirerend tuinontwerp

  • Stap 1: Een verkennend gesprek In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u meer over het ontwerpproces en kunt u al uw vragen stellen. 
  • Stap 2: Offerte voor het ontwerptraject Is er een klik en wilt u verder? Dan ontvangt u een uitgebreide offerte voor het tuinontwerp.
  • Stap 3: Een duidelijke planning Bent u akkoord met de offerte? Dan maken we een duidelijke planning. U weet zo precies wat u kunt verwachten en hoe we u betrekken bij het tuinontwerp. 
  • Stap 4: Samen aan de slag We brengen uw wensen voor de tuin of buitenruimte in kaart aan de hand van een moodboard. Op basis daarvan werken we stapsgewijs van de eerste schetsen toe naar een gedetailleerd tuinontwerp.

CO-CREATIE MET VAKHOVENIERS

Legemaat Ontwerpers werkt voor het creëren van exceptionele tuinen en buitenruimtes nauw samen met vakhoveniers. Nadat het concept is neergezet, vindt met deze specialisten afstemming plaats over detaillering op het gebied van beplanting.

 

Zo brengen we het beste van twee werelden voor u samen. De daadwerkelijke realisatie vindt ook plaats door vakhoveniers. Dat kunnen specialisten uit ons netwerk zijn, maar ook uw eigen hovenier.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord