Interieur ontwerp

undefined

Interieurontwerp

INTERIEURONTWERP VOOR WONINGEN, WINKELS OF KANTOREN

U ziet het. U voelt het. U ervaart het. Als alles klopt in een interieur geeft dat een ongeëvenaard gevoel van geluk. Bij Legemaat Ontwerpers creëren we zulke interieurontwerpen voor woningen, winkels en kantoren. 

 

TOTAALCONCEPT VOOR UW INTERIEUR

Daarbij zoeken we steeds naar de subtiele balans tussen schoonheid en functionaliteit. Ook spelen we met harmonie en accentueringen. Zo ontstaat een stijlvol en verfijnd interieur dat tegelijkertijd rust geeft én inspireert.

Interieurontwerp met een architectonische twist

Legemaat Ontwerpers benadert interieurontwerp en styling van binnenruimtes vanuit architectonisch perspectief. Onze ontwerpen zijn totaalconcepten waarin optimaal oog is

voor samenhang tussen ruimtes en de wisselwerking tussen bewoners of gebruikers. Ook besteden we veel aandacht aan een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Mogen we ook voor u een totaalontwerp maken? 

undefined

ING. TEUNARD LEGEMAAT

ONTWERPER

 

“Uw stijl en manier van leven vormen het uitgangspunt voor het interieurontwerp dat ik creeër. Maar ik beloof u dat ik een ontwerp maak dat niet alleen bij u past, maar ook verwachtingen overtreft en de sterke kanten van uw woning, winkel of kantoor naar boven haalt.”

In 4 stappen naar een inspirerend interieurontwerp

  • Stap 1: Een verkennend gesprek In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u meer over het ontwerpproces en kunt u al uw vragen stellen. 
  • Stap 2: Offerte voor het ontwerptraject Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een uitgebreide offerte voor het interieuradvies en interieurontwerp.
  • Stap 3: Een duidelijke planning Zijn we het eens over de ontwerpkosten? Dan stellen we samen een planning op. U weet zo precies wat u kunt verwachten en hoe we u betrekken bij het interieurontwerp. 
  • Stap 4: Samen aan de slag Tijd om te ontwerpen! Daarbij brengen we eerst uitgebreid uw stijl en wensen in kaart, waarna we in verschillende stappen toewerken naar een definitief interieurconcept. 

EEN DROOMINTERIEUR ZONDER OMKIJKEN

Legemaat Ontwerpers combineert in projecten regelmatig interieur en exterieur ontwerp. Dat levert niet alleen betere totaalconcepten op. Het scheelt u ook veel tijd en stress. Want het bouwen van een nieuwe woning of een bedrijfspand is een intensief proces.
In dat traject is het prettig als u geen omkijken heeft naar het interieurontwerp. Van de indeling van ruimtes tot de selectie van materialen, kleuren en interieurelementen en van het opstellen van een vloerenplan tot het maken van verlichtingsplan; Legemaat Ontwerpers ontzorgt u volledig!

Mogen we vorm geven aan uw bouwplannen?
Vul het formulier, mail of bel en we gaan er samen wat moois van maken!

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord